note-background
Kolla in våra bästa kampanjer
Dödsbo Omsorgsfull Tömning & Städ av dödsbo. Nordjouren erbjuder Helhetslösningar lösningar med respekt för efterlevandes önskemål
trustpilot
4.9 out of 5
google-starts
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
Landets mest anlitade Döds & Vardagsförvaltning
Med respekt och omsorg hjälper vi dig att hantera de praktiska aspekterna av ett dödsbo, oavsett omständigheterna.
image-one
Professionell Tömning av Dödsbo
Att tömma ett dödsbo kan vara en känslomässigt krävande process. Vårt team har lång erfarenhet av att hantera alla delar av tömningen med den största respekt och integritet. Vi ser till att allt från möbler till personliga tillhörigheter hanteras korrekt, oavsett om de ska doneras, säljas eller kastas.
image-one
Värdering & uppköp
Vi erbjuder rättvisande och seriösa värderingar av allt i från konst/smycken till fordon och hela fastigheter som alltid värnar om alla inblandades intressen. Värderingstillfället är alltid gratis och vi kan ofta säkerställa riktigt förmånliga försäljningspriser. Ett måste för att vi ska kunna fortsätta ha nöjda kunder.
image-one
Rensa & Städa Dödsbo
När du står inför uppgiften att rensa dödsbo erbjuder vi en fullständig service som täcker allt från att sortera och organisera till avlägsnande och städning. Vårt mål är att underlätta processen för dig genom att sköta allt det praktiska, så att du kan fokusera på att minnas och hedra den avlidne.
image-one
Tömma lägenhet vid flytt till äldreboende
Om det handlar om större flyttar eller flytt över långa avstånd. När ni kontaktar oss så reder vi först ut vilka tjänster ni behöver. Oavsett om ni behöver en helhetslösning eller en enstaka tjänst så kan ni kontakta oss för en lösning.
Professionella Helhetslösningar lösningar med respekt för efterlevandes önskemål
Vi börjar med en kostnadsfri konsultation för att förstå dina behov och förväntningar. Ring och tala med en av våra handläggare - Tryck på knappen nedan
På Nordjouren förstår vi att processen att tömma ett dödsbo kan vara både emotionellt påfrestande och praktiskt krävande. Därför är vårt uppdrag att erbjuda en tjänst som inte bara avlastar dig i den praktiska hanteringen, utan också behandlar varje uppdrag med djup respekt och integritet. Vi erbjuder professionella tjänster för att tömma & städa dödsbo, tömning dödsbo och rensa dödsbo Nationellt.
Ring och få en kostnadsfri värdering idag - Klicka nedan
Med respekt och omsorg hjälper vi dig att hantera de praktiska aspekterna av ett dödsbo, oavsett omständigheterna.
Nordjouren - Hela sveriges stödpunkt
Professionell Tömning och Rensning av Dödsbo
När du står inför uppgiften att tömma dödsbo, erbjuder Nordjouren omfattande hjälp och stöd. Våra specialiserade team hanterar allt från noggrann sortering till ansvarsfull avyttring av tillhörigheter, med fullständig respekt för den avlidnes minne. Att rensa dödsbo och städa dödsbo kräver både tid och omtanke. Nordjouren tillhandahåller en komplett lösning som inkluderar djupgående rengöring, vilket säkerställer att fastigheten är ren och väl förberedd för försäljning eller överlämnande. Vi ser till att varje rum och yta behandlas med största möjliga hänsyn.
Så här går det till
  • Du ringer och blir direkt kopplad till en Nordjouren-anläggning i den aktuella staden ärendet gäller.
  • Under kontrollbesöket utförs en värdering av dödsboets innehåll. Vi har en skyldighet att inte ta emot allt; objekt utan marknadsvärde slängs inte utan skänks till återbruk.
  • Ett kontrollbesök bokas för att bedöma situationen. Vi gör en tidsuppskattning på jobbet ni vill ha utfört.
  • Vi drar av kostnaden på arbetat som ni vill ha utfört från oss.
  • Ni betalar oss eller så blir det vi som betalar er.
Vi tömmer, värderar, köper upp och hjälper er med allt annat som behövs
Det betyder att vi kan ta hand om allt från värdering, rengöring, röjning, överföring och transport till återvinningscentret. Om så önskas kan vi också erbjuda värdering och köp av lös egendom som värdesaker, målningar eller möbler. Eftersom vi också fungerar som mellanhänder mellan dig och alla mäklare, intressenter eller andra inblandade personer, ser vi till att du inte behöver tänka mer än nödvändigt.
Tömmning av dödsbo
Under många år så har vi hjälpt personer att hantera tömning och bortforsling av dödsbo. Detta har gjort att vi har blivit ett populärt alternativ bland personer som på så enkelt sätt som möjligt vill avveckla dödsbon, tömma hushåll, magasinera eller säkerställa professionell städning och sanering. Vill du sälja dösbo? på senare tid har däremot efterfrågan på värderingar och uppköp ökat, vilket har gjort att vi numera i allt större omfattning arbetar med denna sorts tjänster.
Kostnadsfri Värdering
Tack vare ett stort nätverk av samarbetspartners samt ett flertal oberoende sälj- och marknadsföringskanaler så kan vi säkerställa riktigt rättvisa värderingar och höga försäljningspriser om du vill sälja dödsbo. Men vad är det som skiljer oss från övriga företag? Och varför bör man välja oss?
Ditt självklara val för professionell tömning, rensning och städning av dödsbo
Tömning och städning - Helhetskoncept
Nordjouren – Hela Sveriges stödpunkt för hantering av dödsbon och bohagstjänster. Med vår nationella närvaro och ett team av dedikerade experter är vi det ledande valet för dessa känsliga tjänster över hela landet. Vi erbjuder en helhetslösning som kombinerar personligt engagemang med professionell expertis. Vår målsättning är att leverera tjänster som inte bara möter, utan överträffar våra kunders förväntningar, oavsett var i Sverige de befinner sig. Lita på Nordjouren för en pålitlig och respektfull hantering av varje uppdrag, stort som smått.
Vi ger dig feedback för att säkerställa att du är helt nöjd Ring och få en kostnadsfri värdering idag - Klicka nedan
Här är varför kunden älskar Nordjouren
Vanliga frågor
Vi ser alltid till att anpassa vårt arbetssätt utifrån våra kunders önskemål. Kanske viktigast av allt är att vi är fullständigt försäkrade och garanterar våra kunders nöjdhet. Men i grova drag så arbetar vi i enlighet med dessa steg.
Vi har ett team av oerhört erfarna och kunniga städare som känner till konsten och vetenskapen om dödsbon. Vårt team består endast av licensierade, försäkrade och bundna tekniker som genomgår regelbunden utbildning för att hålla jämna steg med den senaste tekniken inom städbranschen. Du kan hitta våra städare som visar ultimat disciplin och engagemang samtidigt som du tillgodoser dina behov på det mest effektiva sättet. De är också extremt vänliga och artiga gentemot kunderna.
Det är din bedömning om du vill stanna kvar medans vi utför våra uppgifter. Vi kan arbeta enligt ditt schema och bekvämlighet. Din närvaro är inte nödvändig eftersom våra dedikerade och bakgrundskontrollerade proffs utför rengöringsuppgiften på bästa möjliga sätt.
Du kan förvänta dig en individuell prissättning hos oss. Vår stora erfarenhet inom denna bransch har fått oss att inse att varje hem är unikt och att behoven är olika också. Vårt pris är beroende av flera faktorer, inklusive livsstilen, röran, närvaro av föroreningar och några fler. Det är exakt varför du inte erbjuder ett standardpris för alla. Vi informerar dig om det exakta priset för rengöring efter att du har kontrollerat dina behov på ett detaljerat sätt. Du kan kontakta vårt kundtjänstteam för att veta mer om våra tjänster, pris och andra relevanta detaljer.
Du behöver inte oroa dig för att hyra utrustning och köpa tillbehör när du anställer oss som ditt kommunala dödsbo företag. Som en pålitlig städtjänstleverantör i Sverige har vi vår egen avancerad utrustning, leveranser och arbetskraft för att uppfylla dina behov perfekt. Våra städare är fullt utrustade för att börja städa omedelbart. Vi tillåter dig att vara avslappnad och fokusera på andra viktiga aspekter relaterade till att flytta till ditt nya hem. Våra proffs använder den mest raffinerade tekniken och utrustningen för att göra rengöringsprocessen mycket effektiv och ge långvariga resultat.
Vi gör betalningsprocessen också extremt säker och bekväm. Du kan också hitta våra betalningsmetoder mycket flexibla. Vår metod för tillvägagångssätt är ärlig, etisk och transparent. Betalning kan göras med kontanter, bankcheck, elektronisk överföring eller kredit- / betalkortbetalning. Oavsett betalningsmetod du väljer, erbjuder vi optimal säkerhet och tillförlitlighet för din transaktion. Om du har några tvivel om våra betalningsmetoder kan du prata med vårt kundtjänsteam.
Ja; du kan kontakta oss med en speciell begäran. Vi erbjuder tre alternativ för att informera oss om dina exklusiva behov och de inkluderar telefon, e-post och onlinechatt. Du kan välja en bekväm metod för att informera oss om din speciella begäran. Vårt expertteam kommer att bedöma dina behov och svara positivt för att uppfylla det på ett perfekt sätt. Vi har alla typer av rengöringsbehov eftersom vårt slutliga mål är att säkerställa 100% kundtillfredsställelse.
group-107

Google Recensioner

Rating  0.0

0 Reviews

google Reviews

Hur skulle du betygsätta din upplevelse?

Skriv din recension

0/250 min tecken

new