note-background
Kolla in våra bästa kampanjer
Kontorsflytt Få en kostnadsfri offert
trustpilot
4.9 out of 5
google-starts
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
Landets mest anlitade vardagsförvaltning
Oöverträffad expertis och engagemang
Alla våra flyttproffs är mycket kunniga, kompetenta och utbildade personer med många År av erfarenhet. Våra proffs oöverträffade expertis är verkligen prisvärd. Vi använder mest sofistikerad teknik och verktyg för att göra rörelsen snabb, pålitlig och effektiv. Expertisen och de avancerade metoderna kombineras harmoniskt för att göra oss till marknadsledare inom mobilindustrin.
Optimal säkerhet och perfekt aktualitet
Vi hanterar dina föremål som våra egna. Kontorsflyttning utförs med stor omsorg och vaksamhet för att säkerställa utmärkt säkerhet. Våra proffs tillåter aldrig dina artiklar att vara skadad. Allt görs med noggrann precision och ansvarstagande. Dessutom Vi erbjuder säkerhet och fokuserar på att leverera dina varor i tid. Du kan även kontakta oss för att tillgodose dina omedelbara behov. Våra medarbetare planerar att ditt kontor flyttas till perfektion. Vi är engagerad i att göra ditt kontor tidsbestämt och resultatorienterat.
Omlokalisering tjanst enligt efter dina onskemal
Movinga erbjuder flythjalp av hogsta kvalitet till formanliga priser. Foljande tjanster ingar automatiskt i vart erbjudande om omplacering.
image-one
Personlig flyttkonsult
Fa hjalp och rad fran din personliga flyttkonsult, som planerar din flytt i minsta detalj och forbereder en personlig offert.
image-one
Lastning, transport & Professionell flyttning
Vi arbetar med ett natverk av kvalifcerade fluttteam och erbjuder flutttjanster av ojamforling kvalitet.
image-one
Premieforsakring
Var transportfor sakring med ett maximalt forsakringsbelopp pa SEK 2 580 000,00 ingar i varje flytt.
Boka extratjanster enkelt
Vi vill erbjuda dig storsta mojliga flexibilitet. Darfor erbjuder vi valbara extratjanster, som du enkelt kan laga till i din flytt - enligt din budget och dina behov.
Packing och uppackning
Disassembly & assembly of furniture
Packningsmaterial
Flyttstandning
Tunga foremal(t.ex.piano)
Upplev gladje att flytta med oss
Nordjouren är specialiserad på flyttjänster och tillhandahållare tillförlitlig hjälp medan du tjänar dina rörliga behov. Vi har ett dedikerat team av professionella som säkerställer att du upplever glädjen att flytta med oss. Vårt huvudfokus är att ge dig en problemfri flyttupplevelse. Oavsett om det är ett lokalt drag eller långväga flytt, använda vi och stressfri skiftupplevelse. Vi hanterar dina känsliga föremål med omsorg. Vi gör alla uppgifter från lastning och lossning till förpackning och packning åt dig.
70,000
ROR SIG
4.5/6
VERY GOOD
+100
MOVING EXPERTS
video-thumb
play-icon
Att vara skicklig och flexibel gör du känner dig avslappnad

Boka flytthjälp hos Nordjouren och lämna dina bekymmer åt sidan. Vi förstår hur svårt det skulle vara att flytta med en massa saker som ska packas och lastas. Det kan tyckas inte mindre än en upptäckt. Det är precis där vi kommer att betjäna dig dedikerade flytttjänster. Med extrem flexibilitet och professionell kompetens strävar vi efter att möta dina flyttproblem på ett meningslöst sätt. Faktum är att vi gör det enkelt för dig att flytta och bära varje föremål med omsorg. Bortsett från detta, som en glädje för flyttprocessen, vår flexibla natur. Flytta nu med oss och känn dig avslappnad varje minut när du använder dina tjänster.


Har du tvivel i åtanke? Gå igenom de vanligaste frågorna nedan och njut av våra tjänster när du vill.

Vanliga frågor
Vårt rykte som ett kontorsflyttande företag är oöverträffat. Vi erbjuder ett brett utbud av flyttningstjänster för våra kunder. Oavsett om du vill flytta möbler, flytta dokument, flytta stor utrustning eller någon annan typ av rörliga lösningar; du kan söka vår expertis. Vi utför alla dessa uppgifter med noggrann precision och engagemang. Du kan också kontakta oss för att packa dina kontorsartiklar så att skador kan förhindras på bästa sätt. Våra proffs utför alla uppgifter inklusive förpackning, lastning, flyttning, lossning och packning till perfektion.
Våra betalningsmetoder är också mycket flexibla och säkra. Vi erbjuder en transparent metod för våra kunder. Du kan göra betalningar med bankcheck, kontant eller elektronisk överföring. Vi underhåller också betalningsmetoder med kreditkort. Du kan diskutera med oss om alla dessa alternativ innan du väljer ett. Om du har några tvivel kommer vårt kundtjänstteam att föreslå en bekväm metod för dig.
Vi förstår att varje flyttplan är unik. Vår offert är skräddarsydd för att tillgodose dina individuella behov. Vår uppskattning eller offert inkluderar detaljer om förpackningsmaterialet, specificerad inventering, detaljer om föremålen som ska samlas in, information om den nödvändiga dokumentationen, totalpris och många fler detaljer. Om du har några tvivel angående våra tjänster kan du prata med vårt kundtjänstteam.
Nej; du bör inte oroa dig för att spendera tid för att packa dina kontorsartiklar. Vi erbjuder förpackningslösningar för våra kunder. Du behöver bara visa oss artiklarna som ska flyttas. Våra proffs tar ansvar för situationen och använder material av finaste kvalitet för att packa dina varor på ett säkert sätt. En av begränsningarna för DIY-packning är den höga sårbarheten för skador. Om du inte har sakkunskapen i att packa föremål, bör du inte göra ansträngningar för att utföra den här uppgiften på egen hand.
Ja; Vi erbjuder de bästa försäkringspaketen som finns i branschen för att skydda dina intressen på det mest effektiva sättet. Vi kommer att överlämna en lista över artiklar som omfattas av försäkringen. De vanligaste artiklarna som omfattas av försäkring är möbler, apparater, elektrisk utrustning och trädgårdsutrustning också. Vi är engagerade i att betjäna våra kunders behov på ett ansvarsfullt sätt. Du kan förvänta dig den bästa försäkringsskyddet när du anställer oss för dina kontorsbehov.
Kostnaden för att flytta förblir högre om du väljer att flytta dina artiklar under helger. De flesta företag tar ut höga priser under denna period. Vi rekommenderar alltid våra kunder att välja veckodagar eller halvmånadersperiod för att flytta kontorsartiklar. Det är ett av de bästa sätten att spara pengar. Många företag avslöjar inte denna information till sina kunder. Eftersom vi är fast beslutna att skydda våra kunders intressen, vidtar vi alla möjliga åtgärder för att minska kostnaderna för att flytta och bygga långvarigt förhållande till varje kund.
Ja; Du kan avbryta en flyttning inom 24 timmar efter det datum som angetts för att samla dina objekt. Du får också ändra datum för flyttning. Vi är helt flexibla i vår strategi och du kan förvänta oss att vi samarbetar med dig på alla möjliga sätt. Avbokningar i sista minuten måste undvikas. Om du avbryter en flyttning inom den angivna tidsperioden behöver du inte betala oss någon avbokningsavgift.
;
group-107

Google Recensioner

Rating  0.0

0 Reviews

google Reviews

Hur skulle du betygsätta din upplevelse?

Skriv din recension

0/250 min tecken

new