note-background
Kolla in våra bästa kampanjer
Äldreomsorg Få en kostnadsfri offert
trustpilot
4.9 out of 5
google-starts
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
Landets mest anlitade vardagsförvaltning
Helhetsorienterad Dödsbo hantering på era villkor test
image-one
Värdering och Uppköp av Lösöre
Allt som ni inte önskar behålla i ert dödsbo köper vi av er. Istället för att saker bara kastas, eller att ni får dras med långdragna försäljningsprocesser.
image-one
Tömning, Röjning & Bortforsling
Ni behöver inte lyfta en sak i ert dödsbo, våra professionella röjare ser till att allt blir tömt och bortforslat på ett så effektivt sätt som möjligt
image-one
Städning och Färdigställande av Bostad
Vi är noga med att inte lämna några spår efter oss vid en tömning av ett dödsbo.På samma sätt som ni ska slippa lyfta tungt så ska ni även slippa skrubba.
image-one
Flytt till vårdboende / serviceboende
Vid flytt till vårdboende eller servicehem bistår vi alltid med professionell & säker flytt och flyttstäd, som både är tids- & kostnadseffektiv. Här kan ni även nyttja RUT-Avdraget för personen som flyttar
TRYGGA TJÄNSTER FÖR TÖMNING, STÄDNING, FLYTT OCH UPPKÖP AV DÖDSBON, BOHAG OCH HUSHÅLL
Ring och få en kostnadsfri värdering idag - Klicka nedan
Vi är redo att hjälpa dig med allt som har att göra med rengöring, flyttning, bortforsling och tömning av dödsbo. Med omfattande erfarenhet av att tömma dödsbo och dess omgivningar kan vi erbjuda snabba och flexibla lösningar för såväl företag som privatpersoner. Våra kunders förtroende är vår främsta tillgång, och vi ser fram emot att kontakta dig. Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss för ett riktigt bra personligt erbjudande.
Ring och få en kostnadsfri värdering idag - Klicka nedan
Helhetsorienterad Dödsbo hantering på era villkor test
Sveriges största dödsboförvaltare
Försäljning av dödsbo
Behöver du sälja dödsbo eller ta hand om hushållsvaran? Känns det som ett stort projekt? Eller har du viktigare saker att fokusera på? Oavsett hur du förhåller dig till allt kräver en korrekt hantering av ett dödsbo eller bostadshus en hög grad av känslighet och känsla av fingertopparna. Men det måste också kombineras med professionalism. Vi har många års erfarenhet av att hantera dödsbo från början till slut.
Så här går det till
  • Du får ett kostnadsfritt hembesök av en uttav våra representanter.
  • Vi värderar erat bohag på plats.
  • Vi gör en tidsuppskattning på jobbet ni vill ha utfört.
  • Vi drar av kostnaden på arbetat som ni vill ha utfört från oss.
  • Ni betalar oss eller så blir det vi som betalar er.
Vi tömmer, värderar, köper upp och hjälper er med allt annat som behövs
Det betyder att vi kan ta hand om allt från värdering, rengöring, röjning, överföring och transport till återvinningscentret. Om så önskas kan vi också erbjuda värdering och köp av lös egendom som värdesaker, målningar eller möbler. Eftersom vi också fungerar som mellanhänder mellan dig och alla mäklare, intressenter eller andra inblandade personer, ser vi till att du inte behöver tänka mer än nödvändigt.
Tömmning av dödsbo
Under många år så har vi hjälpt personer att hantera tömning och bortforsling av dödsbo. Detta har gjort att vi har blivit ett populärt alternativ bland personer som på så enkelt sätt som möjligt vill avveckla dödsbon, tömma hushåll, magasinera eller säkerställa professionell städning och sanering. Vill du sälja dösbo? på senare tid har däremot efterfrågan på värderingar och uppköp ökat, vilket har gjort att vi numera i allt större omfattning arbetar med denna sorts tjänster.
Kostnadsfri Värdering
Tack vare ett stort nätverk av samarbetspartners samt ett flertal oberoende sälj- och marknadsföringskanaler så kan vi säkerställa riktigt rättvisa värderingar och höga försäljningspriser om du vill sälja dödsbo. Men vad är det som skiljer oss från övriga företag? Och varför bör man välja oss?
Lyhörda, kompetenta och ett givet val för dödsbohantering
Städ- och flytthjälp.
Oavsett om du behöver städa innan en flytt, eller förvara en större mängd möbler eller inventarier i gården, vi kan göra det allt så smidigt som möjligt för dig. Det betyder att du aldrig måste oroa sig för krånglig mellanlagring, dvs ofta en trygghet om det handlar om större drag eller drag över långa avstånd. När du kontaktar oss reder vi först ut vilka tjänster du behöver. Oavsett om du behöver en helhetslösning eller en enda tjänst ser vi fram emot att du kontaktar oss. I de flesta fall kan vi redan initialt ge en prisuppskattning. Men med värdering eller mer omfattande arbete behöver vi ibland vara inne på plats för att få en bättre uppfattning. När vi väl är på plats kollar vi vad behöver göras Vill du ha värdering kan vi nästan alltid uppskatta värdet på plats och diskutera eventuell försäljning. Vi ofta erbjuda avdrag på kostnaden för det utförda arbetet, i utbyte för att du lämnar över säljbara föremål till oss.
Olika typer av tjänster för att möta behoven hos olika människor
Vi har ett oklanderligt rykte som en ansvarsfull återvinnare inom Sverige. Våra lösningar för återvinning och avfallshantering skyddar hushållens, samhällets och företagens intressen i en perfekt sätt. Vi är övertygade om att alla återvinningsbara material måste vara det återvinns på ett ansvarsfullt sätt. Vårt starka engagemang är att avleda avfall från deponier och främja återvinningsmetoder av högsta klass kvalitet. Vi erbjuder också mycket pålitligt och avancerat totalavfall hantering, pappersåtervinning, kartongåtervinning, plaståtervinning och konfidentiell säkerhetsskrapning.
Få det bästa värdet av vår smarta och effektiva återvinning tjänster
Vi fortsätter att göra människor medvetna om vikten av avfall hantering och återvinning för att göra denna värld till en bättre plats för framtida generation. Du kan kontakta oss för integrerad återvinning och avfallshanteringslösningar inklusive enkla bostäder återvinningsinsamlingar och storskalig kommersiell återvinning och avfallshanteringslösningar. Vårt kunniga team har expertis för att hjälpa hem- och företagsägare att få maximalt värde från återvinning. Detta görs genom att implementera lösningar som ger minskade kostnader, minimalt avfall och optimal komplexitet.
Få det bästa värdet av vår smarta och effektiva återvinning tjänster
Vi har ett oklanderligt rykte som en ansvarsfull återvinnare inom Sverige. Våra lösningar för återvinning och avfallshantering skyddar hushållens, samhällets och företagens intressen i en perfekt sätt. Vi är övertygade om att alla återvinningsbara material måste vara det återvinns på ett ansvarsfullt sätt. Vårt starka engagemang är att avleda avfall från deponier och främja återvinningsmetoder av högsta klass kvalitet. Vi erbjuder också mycket pålitligt och avancerat totalavfall hantering, pappersåtervinning, kartongåtervinning, plaståtervinning och konfidentiell säkerhetsskrapning.
Vi ger dig feedback för att säkerställa att du är helt nöjd Ring och få en kostnadsfri värdering idag - Klicka nedan
Här är varför kunden älskar Nordjouren
Vanliga frågor
Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som passar olika kunders olika behov. Oavsett om dina kära och nära är sänggående, rullstol eller lider av sjukdomar som Parkinsons sjukdom, stroke, Alzheimers sjukdom, depression, diabetes och demens; du kan söka vår expertis för att erbjuda bästa vård. Våra tjänster är mycket flexibla och kan skräddarsys för att möta dina unika behov på ett idealiskt sätt.
Exakt, Du kan njuta av undantagskvalitet med våra äldreomsorgstjänster. Våra yrkesverksamma kommer att ta hand om dina föräldrar eller morföräldrar som sina egna med största engagemang och disciplin. Eftersom vi kontrollerar bakgrunden hos våra yrkesmän ofta kan du förvänta dig optimal säkerhet. Som en högt respekterad och pålitlig leverantör av äldreomsorg har vi erbjudit lösningar av bästa kvalitet till konkurrenskraftiga prispunkter. Vårt oöverträffade engagemang för excellens uppskattas av ett stort antal människor. Vi är mycket stolta över att uppfylla kraven från ett stort antal människor på ett överkomligt sätt.
Vi har ett team av mycket skickliga, kunniga och erfarna yrkesverksamma med en utmärkt meritlista för att tillgodose alla typer av behov. Våra proffs erbjuder personlig vård, utfodring, bad & hygien, klädsel och många fler. Vi hjälper också dina kära och nära att röra sig och hjälper dem att träna för att hålla hälsan på optimala nivåer. Du kan också kontakta oss för omvårdnadslösningar som läkemedelshantering, övervakning av vitala tecken, sårhantering och injektion och förband.
Du kan ställa denna fråga till våra befintliga kunder. De kommer att komma med många skäl. Vår metod för tillvägagångssätt är transparent och ärlig. Vi kommer inte med några undermåliga metoder eller dolda utgifter. Våra proffs tar hand om dina behov med största ansvar. Vi tilldelar endast kunniga yrkesverksamma för att få jobbet gjort på ett omtänksamt och disciplinerat sätt. Lösningar av högsta kvalitet för äldreomsorg tillhandahålls som mest konkurrenskraftiga tjänster för att säkerställa 100% kundnöjdhet.
Ja; du kan kontakta oss för att möta dina unika behov med hjälp av anpassade äldreomsorgspaket. Vårt expertteam utvärderar dina behov och designar ett helt anpassat paket som tar hand om dina exklusiva krav. Icke-obligatoriska offertar skickas med alla relevanta detaljer inklusive priser. Om du känner dig nöjd med vårt erbjudande kan du hyra våra tjänster för att njuta av bästa vård för dina kära och nära.
Du behöver inte oroa dig för betalningen när du anställer oss. Vi använder säkra betalningsmetoder för att erbjuda det bästa skyddet för dina känsliga detaljer. Kunderna kan bestämma vilken typ av betalning de vill använda. Vi erbjuder ett brett utbud av betalningsalternativ inklusive kontanter, banköverföring, online betalning och kredit- / betalkort. Våra metoder är tillräckligt flexibla för att tillgodose ett stort antal kunders utvecklande behov. Det finns inga dolda kostnader för våra äldreomsorgstjänster i Sverige.
Absolut; avbokning kan göras före 24 timmar. Du har också friheten att ändra anställningsdatum för våra professionella genom att informera oss om situationen. Vår strategi är flexibel för att tillgodose kundernas besvär. Du måste undvika avbokningar i sista minuten eftersom det orsakar stora besvär och ekonomiska förluster.
group-107

Google Recensioner

Rating  0.0

0 Reviews

google Reviews
new