Kontakt

Äldreomsorg

NordjourenÄldreomsorg

Få en kostnadsfri offert

from 200 after RUT

ansvarsforsakring
utbildad personal
personlig service
kvalitetsgarenti
4.9 av 5

Helhetsorienterad Dödsbo hantering på era villkor

Värdering och Uppköp av Lösöre

Allt som ni inte önskar behålla i ert dödsbo köper vi av er. Istället för att saker bara kastas, eller att ni får dras med långdragna försäljningsprocesser.

Tömning, Röjning & Bortforsling

Ni behöver inte lyfta en sak i ert dödsbo, våra professionella röjare ser till att allt blir tömt och bortforslat på ett så effektivt sätt som möjligt

Städning och Färdigställande av Bostad

Vi är noga med att inte lämna några spår efter oss vid en tömning av ett dödsbo.På samma sätt som ni ska slippa lyfta tungt så ska ni även slippa skrubba.

Flytt till vårdboende / serviceboende

Vid flytt till vårdboende eller servicehem bistår vi alltid med professionell & säker flytt och flyttstäd, som både är tids- & kostnadseffektiv. Här kan ni även nyttja RUT-Avdraget för personen som flyttar

TRYGGA TJÄNSTER FÖR TÖMNING, STÄDNING, FLYTT OCH UPPKÖP AV DÖDSBON, BOHAG OCH HUSHÅLL

Ring och få en kostnadsfri värdering idag - Klicka nedan

Vi är redo att hjälpa dig med allt som har att göra med rengöring, flyttning, bortforsling och tömning av dödsbo. Med omfattande erfarenhet av att tömma dödsbo och dess omgivningar kan vi erbjuda snabba och flexibla lösningar för såväl företag som privatpersoner. Våra kunders förtroende är vår främsta tillgång, och vi ser fram emot att kontakta dig. Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss för ett riktigt bra personligt erbjudande.

Ring och få en kostnadsfri värdering idag - Klicka nedan

031-26 03 97

Helhetsorienterad Dödsbo hantering på era villkor

Sveriges största dödsboförvaltare

Försäljning av dödsbo

Behöver du sälja dödsbo eller ta hand om hushållsvaran? Känns det som ett stort projekt? Eller har du viktigare saker att fokusera på? Oavsett hur du förhåller dig till allt kräver en korrekt hantering av ett dödsbo eller bostadshus en hög grad av känslighet och känsla av fingertopparna. Men det måste också kombineras med professionalism. Vi har många års erfarenhet av att hantera dödsbo från början till slut.

Så här går det till

  • Du får ett kostnadsfritt hembesök av en uttav våra representanter.
  • Vi värderar erat bohag på plats.
  • Vi gör en tidsuppskattning på jobbet ni vill ha utfört.
  • Vi drar av kostnaden på arbetat som ni vill ha utfört från oss.
  • Ni betalar oss eller så blir det vi som betalar er.
031-26 03 97

Vi tömmer, värderar, köper upp och hjälper er med allt annat som behövs

Det betyder att vi kan ta hand om allt från värdering, rengöring, röjning, överföring och transport till återvinningscentret. Om så önskas kan vi också erbjuda värdering och köp av lös egendom som värdesaker, målningar eller möbler. Eftersom vi också fungerar som mellanhänder mellan dig och alla mäklare, intressenter eller andra inblandade personer, ser vi till att du inte behöver tänka mer än nödvändigt.

Tömmning av dödsbo

Under många år så har vi hjälpt personer att hantera tömning och bortforsling av dödsbo. Detta har gjort att vi har blivit ett populärt alternativ bland personer som på så enkelt sätt som möjligt vill avveckla dödsbon, tömma hushåll, magasinera eller säkerställa professionell städning och sanering. Vill du sälja dösbo? på senare tid har däremot efterfrågan på värderingar och uppköp ökat, vilket har gjort att vi numera i allt större omfattning arbetar med denna sorts tjänster.

Kostnadsfri Värdering

Tack vare ett stort nätverk av samarbetspartners samt ett flertal oberoende sälj- och marknadsföringskanaler så kan vi säkerställa riktigt rättvisa värderingar och höga försäljningspriser om du vill sälja dödsbo. Men vad är det som skiljer oss från övriga företag? Och varför bör man välja oss?

5
Expertmedlemmar

Lyhörda, kompetenta och ett givet val för dödsbohantering

Sveriges främsta fastighetsadministratör.

Med åren har vi fått ett allt större förtroende från våra kunder. Anledningen är att vi ser varje enskilt åtagande som viktigt. Vi gör aldrig någon skillnad mellan stora och små kunder, och garanterar alla som kontaktar oss samma nivå av entusiasm, professionalism och noggrannhet.

Tömning och bortforsling Dödsbo

Det är knappast ovanligt att man i samband med hantering av ett dödsbo inser att det helt enkelt är för många saker att ta hand om. Detta gäller inte minst om man hamnar i situationen att man behöver forsla bort ett helt dödsbo. Vi har under många års tid hanterat dödsbon med uteslutande nöjda kunder. Genom att värdesätta effektivitet, pålitlighet och finkänslighet så har vi kommit att bli ett givet val.

Värdering och uppköp av Dödsbo

Vi kan erbjuda professionell och seriös värdering av allt i från värdesaker till möbler, konst och inredningsartiklar. Genom att använda oss av ett stort antal marknadsförings- och återförsäljningskanaler så kan vi ofta säkerställa riktigt förmånliga försäljningspriser. Vissa saker kan vi även erbjuda att köpa på plats. Därför är det alltid förmånligt att samarbeta med oss.

Städ - och flytthjälp.

Oavsett om ni behöver städa inför en flytt, eller magasinera en större mängd möbler eller inventarier i dödsbo, så kan vi göra det hela så smidigt som möjligt för er. Detta innebär att ni aldrig behöver oroa er för krånglig mellanlagring, vilket ofta är en trygghet om det handlar om större flyttar eller flytt över långa avstånd. När ni kontaktar oss så reder vi först ut vilka tjänster ni behöver. Oavsett om ni behöver en helhetslösning eller en enstaka tjänst så ser vi fram emot att ni kontaktar oss. I de flesta fall kan vi redan inledningsvis ge en prisuppskattning. Men vid värdering eller mer omfattande arbeten så behöver vi ibland vara på plats för att få en bättre uppfattning. När vi väl är på plats kontrollerar vi vad som rent praktiskt behöver göras. Om ni önskar värdering så kan vi nästan alltid uppskatta värdet på plats och diskutera eventuell försäljning. Ofta erbjuder vi avdrag på kostnaden för utfört arbetet, mot att ni överlåter säljbara objekt till oss. Detta är en lösning som de flesta av våra kunder föredrar. Vi sorterar, packar, städer, magasinerar och organiserar i den utsträckning som ni önskar. Om det finns saker som vi bedömer som icke-säljbara, och som ni vill ska förverkas, så gör vi allt vi kan för att säkerställa så allt kommer till nytta. Detta innebär att i första hand skänka sakerna till välgörande ändamål. Om detta inte är möjligt så transporterar vi sakerna till närmsta återvinningscentral. Vi återkopplar till er för att säkerställa så att ni är helt nöjda.

När ni kontaktar oss så reder vi först ut vilka tjänster ni behöver. Oavsett om ni behöver en helhetslösning eller en enstaka tjänst så ser vi fram emot att ni kontaktar oss. I de flesta fall kan vi redan inledningsvis ge en prisuppskattning. Men vid värdering eller mer omfattande arbeten så behöver vi ibland vara på plats för att få en bättre uppfattning.

När vi väl är på plats kontrollerar vi vad som rent praktiskt behöver göras. Om ni önskar värdering så kan vi nästan alltid uppskatta värdet på plats och diskutera eventuell försäljning. Ofta erbjuder vi avdrag på kostnaden för utfört arbetet, mot att ni överlåter säljbara objekt till oss. Detta är en lösning som de flesta av våra kunder föredrar.

Vi sorterar, packar, städer, magasinerar och organiserar i den utsträckning som ni önskar.

Om det finns saker som vi bedömer som icke-säljbara, och som ni vill ska förverkas, så gör vi allt vi kan för att säkerställa så allt kommer till nytta. Detta innebär att i första hand skänka sakerna till välgörande ändamål. Om detta inte är möjligt så transporterar vi sakerna till närmsta återvinningscentral.

Vi återkopplar till er för att säkerställa så att ni är helt nöjda

Ring och få en kostnadsfri värdering idag - Klicka nedan

031-26 03 97

Några ord från våra nöjda kunder

Det här är vad våra kunder säger om våra tjänster.

FAQ

Vill du fråga något om oss?

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som passar olika kunders olika behov. Oavsett om dina kära och nära är sänggående, rullstol eller lider av sjukdomar som Parkinsons sjukdom, stroke, Alzheimers sjukdom, depression, diabetes och demens; du kan söka vår expertis för att erbjuda bästa vård. Våra tjänster är mycket flexibla och kan skräddarsys för att möta dina unika behov på ett idealiskt sätt.
Exakt, Du kan njuta av undantagskvalitet med våra äldreomsorgstjänster. Våra yrkesverksamma kommer att ta hand om dina föräldrar eller morföräldrar som sina egna med största engagemang och disciplin. Eftersom vi kontrollerar bakgrunden hos våra yrkesmän ofta kan du förvänta dig optimal säkerhet. Som en högt respekterad och pålitlig leverantör av äldreomsorg har vi erbjudit lösningar av bästa kvalitet till konkurrenskraftiga prispunkter. Vårt oöverträffade engagemang för excellens uppskattas av ett stort antal människor. Vi är mycket stolta över att uppfylla kraven från ett stort antal människor på ett överkomligt sätt.
Vi har ett team av mycket skickliga, kunniga och erfarna yrkesverksamma med en utmärkt meritlista för att tillgodose alla typer av behov. Våra proffs erbjuder personlig vård, utfodring, bad & hygien, klädsel och många fler. Vi hjälper också dina kära och nära att röra sig och hjälper dem att träna för att hålla hälsan på optimala nivåer. Du kan också kontakta oss för omvårdnadslösningar som läkemedelshantering, övervakning av vitala tecken, sårhantering och injektion och förband.
Du kan ställa denna fråga till våra befintliga kunder. De kommer att komma med många skäl. Vår metod för tillvägagångssätt är transparent och ärlig. Vi kommer inte med några undermåliga metoder eller dolda utgifter. Våra proffs tar hand om dina behov med största ansvar. Vi tilldelar endast kunniga yrkesverksamma för att få jobbet gjort på ett omtänksamt och disciplinerat sätt. Lösningar av högsta kvalitet för äldreomsorg tillhandahålls som mest konkurrenskraftiga tjänster för att säkerställa 100% kundnöjdhet.
Ja; du kan kontakta oss för att möta dina unika behov med hjälp av anpassade äldreomsorgspaket. Vårt expertteam utvärderar dina behov och designar ett helt anpassat paket som tar hand om dina exklusiva krav. Icke-obligatoriska offertar skickas med alla relevanta detaljer inklusive priser. Om du känner dig nöjd med vårt erbjudande kan du hyra våra tjänster för att njuta av bästa vård för dina kära och nära.
Du behöver inte oroa dig för betalningen när du anställer oss. Vi använder säkra betalningsmetoder för att erbjuda det bästa skyddet för dina känsliga detaljer. Kunderna kan bestämma vilken typ av betalning de vill använda. Vi erbjuder ett brett utbud av betalningsalternativ inklusive kontanter, banköverföring, online betalning och kredit- / betalkort. Våra metoder är tillräckligt flexibla för att tillgodose ett stort antal kunders utvecklande behov. Det finns inga dolda kostnader för våra äldreomsorgstjänster i Sverige.
Absolut; avbokning kan göras före 24 timmar. Du har också friheten att ändra anställningsdatum för våra professionella genom att informera oss om situationen. Vår strategi är flexibel för att tillgodose kundernas besvär. Du måste undvika avbokningar i sista minuten eftersom det orsakar stora besvär och ekonomiska förluster.

andra tillgängliga tjänster:

new