note-background
Kolla in våra bästa kampanjer
Kontorsstädning Boka Hemstädning nu.
trustpilot
4.9 out of 5
google-starts
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
Landets mest anlitade vardagsförvaltning
Gör ditt hem praktiskt taget nytt
Varje husägare har sina egna unika rengöringsbehov. Vi designar ett exklusivt rengöringspaket baserat på de unika kraven från varje kund och får jobbet perfekt för att tillgodose alla dessa behov. Så här fungerar det.
Book a Cleaning
Click the book now button to make a booking on your preffered date and time
Start Cleaning
Click the book now button to make a booking on your preffered date and time
We’ll Clean it
Click the book now button to make a booking on your preffered date and time
Detta ingår i Nordjourens Hemstädning
Oavsett vad du väljer kan du som kund vara säker på att få ett riktigt bra, solidt och grundligt jobb. Som en ansvarsfull städfirma tar vi hand om dina städbehov till perfektion.
Få ditt kontor att se så bra ut som nytt
Ett företag med ett rent och friskt utseende sätter ett stort intryck på sina blivande kunder. Oavsett vad din affärsstorlek är, är det alltid obligatoriskt att ha ett snyggt och rent kontor. Oavsett om det är en start eller din verksamhet har nått höjden av framgång bör kontorsstädning aldrig undvikas. Uppenbarligen tenderar det att bli nödvändigt för att ditt kontor alltid ska vara friskt, bra och nytt. Oavsett branschen som ditt företag tillhör är rengöring av din kommersiella byggnad inte mindre än en kamp. Lyckligtvis åtar sig Nordjouren hela renhetsansvaret och håller ditt kontor lika rent som nytt. Vi tror att en ren arbetsplats leder till gladare anställda och ökar produktiviteten. Kontorsstädning håller inte bara ditt kontor rent utan skapar också en säker miljö för dina anställda. Kontorsstädning håller bakterier och sjukdomar i fjärr, vilket innebär att dina anställda får ett hälsosamt arbetsområde och välorganiserad byggnad.
Vi använder de bästa teknikerna och rätt utrustning
Vi är specialiserade på att tillhandahålla nästa nivå av kontorsstädtjänster för att underhålla ditt kontor så att det ser rent ut. Som en ledande städtjänstleverantör använder vi avancerad utrustning och slutför uppgiften i tid. Vårt team av professionella städare använder de bästa teknikerna och tillhandahåller kvalitetstjänster. Våra experter använder också sina kunskaper och många års erfarenhet för att ge professionell uppmärksamhet till städtjänster.
Olika Typer Av Tjänster Till Möta Olika Behov Människor
Oavsett om du håller på att flytta till ett nybyggt kontor eller vill behålla ditt nuvarande kontor väljer du våra professionella kontorsstädtjänster för att få fullständig tillfredsställelse. Vi tar hand om allt och ser fram emot att skapa ett positivt första intryck. Genom att bläddra igenom vår webbplats kommer du att inse att du har träffat rätt plats för kontorsstädtjänster. Dessutom säkerställer vi att din arbetsyta lyser, eftersom vi tar bästa möjliga steg för att skapa ett positivt första intryck för att öka din affärsutveckling.
Få Det Bästa Värdet Från Vår Smart Och Effektiv Återvinning Tjänster
Få ditt kontor städat på ett professionellt sätt och känn dig avslappnad med våra flexibla städtjänster. För oss är det aldrig en tröttsam process att arbeta enligt ditt schema. Vi är faktiskt stolta över att leverera dina rengöringsproblem med de bästa färdigheterna. Dessutom är våra experter tillgängliga dygnet runt för att säkerställa att du får pålitliga tjänster för kontorsstädning. Vår flexibilitet och färdigheter gör oss unika som sticker ut från mängden som din professionella rengöring. Vill du veta mer om kontorsstädtjänster? Här är de vanliga frågorna som kan rensa all din tvivel om kontorsstädtjänsterna.
50% Avdrag Direkt På Fakturan
Vi har ett oklanderligt rykte som en ansvarsfull återvinnare i Sverige. Våra lösningar för återvinning och avfallshantering värnar om hushållens, samhällets och företagens intressen ett perfekt sätt
  • Inga bindningstider
  • Inga bindningstider
Här är varför kunden älskar Nordjouren
Vanliga frågor
Som ett pålitligt och ansvarsfullt kontorsstädföretag i Goteborg komplicerar vi inte saker. Vår strategi är mycket enkel och enkel. När du anställer oss levererar vi tjänster av hög kvalitet i tid med ett tydligt fokus på hållbarhet. Våra tjänster kostar inte en arm och ett ben. Du kan förvänta dig fantastisk oöverkomliga priser med våra tjänster. Vi tar bara ut vad vi visar i offerten. En snabb fördel är en annan fördel som kan kopplas till våra tjänster. Du kan också kontakta oss för nödkontorstädning.
Vi tror på att erbjuda kunderna maximal bekvämlighet när det gäller att erbjuda betalningssystem. Du kan göra betalningen med nästan alla typer av kreditkort. Företagskontroller accepteras också av oss. Du kan också göra online-betalning. Kundens bekvämlighet är vår främsta prioritet. Om du köper ett av våra årliga kontorsstädpaket kan du betala i månatliga cykler.
Ja; Vi erbjuder affärsansvarsförsäkring för våra kunder. Du kan förvänta dig allmänt ansvar, arbetstagares ersättning och autopolicy hos oss. Som ett känt städföretag I Göteborg håller vi försäkringar för att skydda dig mot egendomsskador och personskador. Eftersom vi fokuserar på att bygga varaktig relation med våra kunder gör vi engagerade och uppriktiga ansträngningar för att skydda deras rättigheter och intressen.
Ingen vill bjuda in främlingar med kriminell bakgrund till sitt kontor. Det är exakt varför många frågar städföretag om bakgrundskontroller. Som en engagerad och pålitlig leverantör av kontorsstädningstjänster i Goteborg vill vi inte lämna våra kunder några risker. Alla våra anställda måste genomgå ofta bakgrundskontroller. Denna metod för tillvägagångssätt eliminerar alla risker med att bjuda in främlingar till ditt kontor.
Ingenting är viktigare för oss än 100% kundnöjdhet. Vi lämnar inte utrymme för avvikelser i våra kontorsstädprojekt. Allt görs med optimal noggrannhet och ansvar. Men om du hittar några problem efter vårt rengöringsbesök, skickar vi omedelbart en professionell för att åtgärda problemet perfekt. Du behöver inte göra någon betalning för att hantera bristerna. Om du investerar i vår pålitliga kontorsstädning I Göteborg garanterar vi inget mindre än finaste kvalitetsarbete.
Vi accepterar din avboknings- eller omplaneringsbegäran 48 timmar i förväg. Om du informerar oss om dina behov inom denna tidsram, underhåller vi dina intressen positivt. Avbokningar i sista minuten accepteras inte.
Ja; Vi erbjuder olika typer av rabatter för våra kunder. Våra rabatter i kombination med oslagbar prissättning motiverar många människor att anställa oss för deras rengöringsbehov I Göteborg. Om du väljer våra månatliga eller årliga paket kan du förvänta dig många fler fördelar. Vår ultimata prioritet är att säkerställa 100% kundnöjdhet. För att uppnå detta mål erbjuder vi en sällsynt blandning av högsta kvalitet och otrolig kostnadskompetens för våra kunder.
group-107

Google Recensioner

Rating  0.0

0 Reviews

google Reviews
new