note-background
Kolla in våra bästa kampanjer
Kontorsflytt Få en kostnadsfri offert
trustpilot
4.9 out of 5
google-starts
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
Landets mest anlitade vardagsförvaltning
Anställ Nordjouren för att uppfylla dina behov av kontorsflytt I Göteborg
Du kan välja oss för att utföra dina kontorsbehov i Göteborg. Vi erbjuder mycket pålitliga och avancerade rörliga lösningar för en mängd olika företag. När du söker vår expertis bör du inte bry dig om några risker med att flytta. Våra proffs tar hand om dina värdefulla värdefulla möbler och dokument på ett ansvarsfullt och säkert sätt.
Sök vår expertis och oroa dig aldrig för någonting
Vårt ansvar är att erbjuda dig de bästa flytttjänsterna som garanterar optimal komfort och säkerhet. Vi packar, laddar och flyttar dina artiklar på ett problemfritt sätt. Säkerhet är ett löfte vi gör till varje kund. Vi oroar dig inte för skador eller brott eftersom de mest moderna och säkraste metoderna används för att packa och flytta dina föremål. Du kan uppleva högkvalitativa och pålitligaförflyttningstjänster I Göteborg hos oss. Säker transport garanteras med de bästa förpackningsmaterialen. Vi får jobbet exakt och effektivt.
Omlokalisering tjanst enligt efter dina onskemal
Movinga erbjuder flythjalp av hogsta kvalitet till formanliga priser. Foljande tjanster ingar automatiskt i vart erbjudande om omplacering.
image-one
Personlig flyttkonsult
Fa hjalp och rad fran din personliga flyttkonsult, som planerar din flytt i minsta detalj och forbereder en personlig offert.
image-one
Lastning, transport & Professionell flyttning
Vi arbetar med ett natverk av kvalifcerade fluttteam och erbjuder flutttjanster av ojamforling kvalitet.
image-one
Premieforsakring
Var transportfor sakring med ett maximalt forsakringsbelopp pa SEK 2 580 000,00 ingar i varje flytt.
Boka extratjanster enkelt
Vi vill erbjuda dig storsta mojliga flexibilitet. Darfor erbjuder vi valbara extratjanster, som du enkelt kan laga till i din flytt - enligt din budget och dina behov.
Packing och uppackning
Disassembly & assembly of furniture
Packningsmaterial
Flyttstandning
Tunga foremal(t.ex.piano)
Upplev gladje att flytta med oss
Nordjouren är specialiserad på flyttjänster och tillhandahållare tillförlitlig hjälp medan du tjänar dina rörliga behov. Vi har ett dedikerat team av professionella som säkerställer att du upplever glädjen att flytta med oss. Vårt huvudfokus är att ge dig en problemfri flyttupplevelse. Oavsett om det är ett lokalt drag eller långväga flytt, använda vi och stressfri skiftupplevelse. Vi hanterar dina känsliga föremål med omsorg. Vi gör alla uppgifter från lastning och lossning till förpackning och packning åt dig.
70,000
ROR SIG
4.5/6
VERY GOOD
+100
MOVING EXPERTS
video-thumb
play-icon
Att vara skicklig och flexibel gör du känner dig avslappnad

Boka flytthjälp hos Nordjouren och lämna dina bekymmer åt sidan. Vi förstår hur svårt det skulle vara att flytta med en massa saker som ska packas och lastas. Det kan tyckas inte mindre än en upptäckt. Det är precis där vi kommer att betjäna dig dedikerade flytttjänster. Med extrem flexibilitet och professionell kompetens strävar vi efter att möta dina flyttproblem på ett meningslöst sätt. Faktum är att vi gör det enkelt för dig att flytta och bära varje föremål med omsorg. Bortsett från detta, som en glädje för flyttprocessen, vår flexibla natur. Flytta nu med oss och känn dig avslappnad varje minut när du använder dina tjänster.


Har du tvivel i åtanke? Gå igenom de vanligaste frågorna nedan och njut av våra tjänster när du vill.

Vanliga frågor
Vi kan ge dig flera skäl att anställa oss. Det viktigaste skälet är vårt kompromisslösa engagemang för kvalitet. Våra yrkesverksamma utför alla kontorsflyttningsuppgifter med klinisk precision och ansvarsskyldighet. Allt görs med hjälp av den mest avancerade utrustningen och metoderna. Du kan förvänta dig en säker Goteborg-kontorsflyttningstjänst hos oss. Vårt pris är det bästa i branschen. Vi får också jobbet gjort i tid.
Ja; som ett ansvarsfullt flyttföretag tar vi hand om kundernas behov på ett ansvarsfullt sätt. Du behöver inte hitta tid för packning och lastning när du anställer oss för dina kontorsflyttningsbehov i Goteborg. Kunderna kan vara avslappnade medan våra proffs utför alla dessa uppgifter. Vi använder de bästa förpackningsmaterialen för att garantera beundransvärd säkerhet.
Många undergräver vikten av betalningsmetoder och säkerhet när de väljer ett kontorsföretag. Det är ett allvarligt misstag. För att erbjuda maximal bekvämlighet och skydda våra kunders krav erbjuder vi mycket flexibla betalningsmetoder. Du kan betala utifrån din bekvämlighet. Vi accepterar betalningar online, check, kontant och kreditkort. Om du vill göra betalningar online erbjuder vi optimal säkerhet genom att använda den mest raffinerade krypteringstekniken.
Ja, du kan förvänta dig en fullständig plan för din flytt från oss. En dedikerad projektledare kommer att tilldelas att utarbeta en detaljerad plan som uppfyller dina exklusiva behov. Vårt team kommer att utvärdera dina behov innan du förbereder ett projekt. Projektledaren kommer att arbeta nära dig för att utforma rätt plan och implementera den perfekt. Eftersom vi har en omfattande plan behöver du inte oroa dig för någon aspekt. Säker och smidig transport är det vi garanterar för varje kund.
Självklart; Du kan spåra artiklarna när som helst du föredrar. Vi håller dig informerad om den senaste utvecklingen. Det görs för att hålla dig bekväm och avslappnad. Vissa människor blir oroliga när de flyttar sina föremål. Om du är en av dem kan du kontakta vårt kundtjänstteam för att lära dig om den senaste statusen. Du kan också spåra statusen genom att besöka vår webbplats. Ingenting är viktigare för oss än 100% kundnöjdhet.
Vi anställer inte människor utanför för att utföra en omlokaliseringsuppgift inom Göteborg. Alla våra interna yrkesmän är utbildade och licensierade yrkesverksamma med många års erfarenhet. De har färdigheter och expertis för att utföra alla uppgifter exakt och ansvarsfullt. Vår strikta screeningprocess ser till att endast fullbordade packare och flyttare absorberas. Vi gör också bakgrundskontroller av våra proffs ofta för att säkerställa säkerheten för våra kunder. Våra medarbetare visar stort engagemang och disciplin när de utför varje uppgift och får jobbet gjort med oklanderlig precision och yttersta ansvar.
;
group-107

Google Recensioner

Rating  0.0

0 Reviews

google Reviews

Hur skulle du betygsätta din upplevelse?

Skriv din recension

0/250 min tecken

new