Flyttstäd Göteborg | Billig Flyttstädning Göteborg | 185kr/h - Nordjouren Nordjouren — Vi hjälper dig så att du kan koppla av.

Boka Flyttstädning onlline | För hem & Företag — Nordjouren
note-background
Kolla in våra bästa kampanjer
Flyttstädning Boka Hemstädning nu.
trustpilot
4.9 out of 5
google-starts
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
Landets mest anlitade vardagsförvaltning
Gör ditt hem praktiskt taget nytt
Varje husägare har sina egna unika rengöringsbehov. Vi designar ett exklusivt rengöringspaket baserat på de unika kraven från varje kund och får jobbet perfekt för att tillgodose alla dessa behov. Så här fungerar det.
Book a Cleaning
Click the book now button to make a booking on your preffered date and time
Start Cleaning
Click the book now button to make a booking on your preffered date and time
We’ll Clean it
Click the book now button to make a booking on your preffered date and time
Detta ingår i Nordjourens Hemstädning
Oavsett vad du väljer kan du som kund vara säker på att få ett riktigt bra, solidt och grundligt jobb. Som en ansvarsfull städfirma tar vi hand om dina städbehov till perfektion.
Advanced equipment,technology and environmentally friendly cleaning products
Vårt engagemang för perfektion år kompromisslöst. Vi fokuserar på att bygga en långvarig relation med varje kund genom att tillhandahålla städtjänster av hög kvalitet till de bästa priserna. Du kan hitta vår kundlista växa riktigt snabbt. Vår enastående meritlista motiverar ett stort antal människor att anställa oss. Som ett husstädföretag med ett enastående rykte har vi haft en bestämd konkurrensfördel jämfört med andra städtjänsteleverantörer i Sverige.
Advanced equipment,technology and environmentally friendly cleaning products
Vårt engagemang för perfektion år kompromisslöst. Vi fokuserar på att bygga en långvarig relation med varje kund genom att tillhandahålla städtjänster av hög kvalitet till de bästa priserna. Du kan hitta vår kundlista växa riktigt snabbt. Vår enastående meritlista motiverar ett stort antal människor att anställa oss. Som ett husstädföretag med ett enastående rykte har vi haft en bestämd konkurrensfördel jämfört med andra städtjänsteleverantörer i Sverige.
Olika typer av tjänster till möta olika behov människor
Vi har ett oklanderligt rykte som en ansvarsfull återvinnare i Sverige. Våra lösningar för återvinning och avfallshantering värnar om hushållens, samhällets och företagens intressen ett perfekt sätt. Vi är övertygade om att allt återvinningsbart material måste återvinnas på ett ansvarsfullt sätt. Vårt starka engagemang är att avleda avfall från deponier och främja återvinningsmetoder högsta kvalitet. Vi erbjuder också mycket pålitlig och avancerad total avfallshantering, papper återvinning, kartongåtervinning, plaståtervinning och konfidentiell säkerhetsskrapning.
Få det bästa värdet från vår smart och effektiv återvinning tjänster
Vi fortsätter att göra människor medvetna om vikten av avfallshantering och återvinning att göra denna värld en bättre plats för framtida generationer. Du kan kontakta oss för integrerad återvinning och avfallshanteringslösningar inklusive enkel insamling av bostäder och återvinning storskaliga kommersiella återvinnings- och avfallshanteringslösningar. Vårt kunniga team har expertis för att hjälpa hem- och företagsägare att få maximalt värde från återvinning. Detta är görs genom att implementera lösningar som ger minskade kostnader, minimalt slöseri och optimalt komplexitet.
50% avdrag direkt på fakturan
Vi har ett oklanderligt rykte som en ansvarsfull återvinnare i Sverige. Våra lösningar för återvinning och avfallshantering värnar om hushållens, samhällets och företagens intressen ett perfekt sätt
  • Inga bindningstider
  • Inga bindningstider
Här är varför kunden älskar Nordjouren
Vanliga frågor
Vår metod för tillvägagångssätt är ganska enkel. Som en pålitlig och berömd leverantör av städtjänster i Göteborg erbjuder vi de bästa rengöringslösningarna till rimliga priser. Våra yrkesverksamma är exceptionellt skickliga och mycket erfarna människor med kompromisslös engagemang och disciplin. Vi slutför alla uppgifter inom den angivna perioden. Du kan kontakta oss för såväl standard som anpassade paket. Om du tänker att alla dessa skäl är tillräckligt bra kan du välja oss.
Vi använder inga giftiga produkter för rengöring av ditt kontor eller hem. När ett socialt ansvarsfullt Goteborg flyttar ut städföretag använder vi miljövänliga rengöringsprodukter och metoder. Våra experter undersöker de projekt som finns tillgängliga på marknaden och väljer endast de bästa som skyddar de boende såväl som miljön. Våra produkter, utrustning och metoder kombinerar bra för att ge enastående och hållbara resultat.

Kan jag be om en gratis offert?

Ja; du kan kontakta oss via telefon, via e-post eller skicka ett onlineformulär för att få en gratis offert. Efter att ha utvärderat dina exakta behov skickar vi en icke-obligatorisk offert som innehåller alla relevanta detaljer. Du kan förvänta oss en korrekt uppskattning hos oss. När vi ställer frågor om dina behov måste du svara ärligt för att få de mest realistiska citat.
Ja; vårt företag är försäkrat. Alla våra anställda är också ordentligt försäkrade proffs. Vi vill inte orsaka några besvär för våra kunder. Våra städare i Goteborg är försäkrade för att skydda mot brott eller förlust som kan uppstå under rengöringsprocessen. Vi ser till att anställningsskatten betalas i tid. Våra städare omfattas också av arbetares kompensation för att skydda dem mot skador på arbetsplatsen.
Varje klient är viktig för oss. Vårt ultimata mål är att säkerställa 100% nöjda kunder. Om du känner att kvaliteten på det utförda arbetet inte uppfyller dina förväntningar, kan du kontakta oss inom 24 timmar. När vi tar emot ditt samtal kommer våra proffs att vidta nödvändiga arrangemang för att lösa problemet. Vi tar ingen extra avgift för att rätta till eventuella brister.

Kan jag kontakta er med en speciell begäran?

Ja; du kan kontakta oss med en speciell begäran. Vi erbjuder tre alternativ för att informera oss om dina exklusiva behov och de inkluderar telefon, e-post och onlinechatt. Du kan välja en bekväm metod för att informera oss om din speciella begäran. Vårt expertteam kommer att bedöma dina behov och svara positivt för att uppfylla det på ett perfekt sätt. Vi har alla typer av rengöringsbehov eftersom vårt slutliga mål är att säkerställa 100% kundtillfredsställelse.

Vilka är betalningsmetoderna?

Våra betalningsmetoder är mycket flexibla och säkra. Betalning kan ske antingen med en Swish, kreditkort eller faktura. Du kan välja en metod som är bekväm för dig. Oavsett vad du kan välja, behöver du inte oroa dig för något bedrägligt förfarande. Vi använder den mest avancerade krypteringstekniken för att upprätthålla 100% konfidentialitet och säkerhet för dina känsliga detaljer.
Vi erbjuder standardtjänster såväl som räddningstjänster för våra kunder. Vår metod är att ge den bästa hjälpen till varje kund. Du kan komma i kontakt med alla typer av behov. Om våra anställda är tillgängliga skickar vi dem till din plats utan någon oönskad försening. De når din plats fullt utrustade och utför uppgiften med snabbhet utan att göra kompromisser med kvaliteten. Vi tar alltid hand om att hålla kunderna avslappnade och bekväma.

Vad är erat prisintervall för flyttstädning?

Du kan förvänta dig en individuell prissättning hos oss. Vår stora erfarenhet inom denna bransch har fått oss att inse att varje hem är unikt och att behoven är olika också. Vårt pris är beroende av flera faktorer, inklusive livsstilen, röran, närvaro av föroreningar och några fler. Det är exakt varför du inte erbjuder ett standardpris för alla. Vi informerar dig om det exakta priset för rengöring efter att du har kontrollerat dina behov på ett detaljerat sätt. Du kan kontakta vårt kundtjänstteam för att veta mer om våra tjänster, pris och andra relevanta detaljer.

Utför Nordjouren jobb inom kommunen?

Ja, vi utför flertal jobb inom kommunen och är en sveriges största. Vårt rykte som flyttstäd företag i Sverige är oöverträffad. Du kan prata med våra befintliga kunder för att få en realistisk bedömning av kvaliteten på våra tjänster. Vi är en av de nationellt erkända ledarna inom bostads- och hemtjänster.
Våra skickliga och erfarna städare får jobbet gjort med ansvar och noggrannhet för att säkerställa 100% kundtillfredsställelse. Vi har tillhandahållit högkvalitativa tjänster i många år med beundransvärd konsistens och ansvarsskyldighet.
group-107

Google Recensioner

google Reviews
new