note-background
Kolla in våra bästa kampanjer
Flyttfirma Flyttfirma Göteborg
trustpilot
4.9 out of 5
google-starts
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
Landets mest anlitade vardagsförvaltning
Oöverträffad Expertis Och Engagemang
Alla våra flyttproffs är mycket kunniga, kompetenta och utbildade personer med många År av erfarenhet. Våra proffs oöverträffade expertis är verkligen prisvärd. Vi använder mest sofistikerad teknik och verktyg för att göra rörelsen snabb, pålitlig och effektiv. Expertisen och de avancerade metoderna kombineras harmoniskt för att göra oss till marknadsledare inom mobilindustrin.
Optimal Säkerhet Och Perfekt Aktualitet
Vi hanterar dina föremål som våra egna. Kontorsflyttning utförs med stor omsorg och vaksamhet för att säkerställa utmärkt säkerhet. Våra proffs tillåter aldrig dina artiklar att vara skadad. Allt görs med noggrann precision och ansvarstagande. Dessutom Vi erbjuder säkerhet och fokuserar på att leverera dina varor i tid. Du kan även kontakta oss för att tillgodose dina omedelbara behov. Våra medarbetare planerar att ditt kontor flyttas till perfektion. Vi är engagerad i att göra ditt kontor tidsbestämt och resultatorienterat.
Omlokalisering tjanst enligt efter dina onskemal
Movinga erbjuder flythjalp av hogsta kvalitet till formanliga priser. Foljande tjanster ingar automatiskt i vart erbjudande om omplacering.
image-one
Personlig flyttkonsult
Fa hjalp och rad fran din personliga flyttkonsult, som planerar din flytt i minsta detalj och forbereder en personlig offert.
image-one
Lastning, transport & Professionell flyttning
Vi arbetar med ett natverk av kvalifcerade fluttteam och erbjuder flutttjanster av ojamforling kvalitet.
image-one
Premieforsakring
Var transportfor sakring med ett maximalt forsakringsbelopp pa SEK 2 580 000,00 ingar i varje flytt.
Boka extratjanster enkelt
Vi vill erbjuda dig storsta mojliga flexibilitet. Darfor erbjuder vi valbara extratjanster, som du enkelt kan laga till i din flytt - enligt din budget och dina behov.
Packing och uppackning
Disassembly & assembly of furniture
Packningsmaterial
Flyttstandning
Tunga foremal(t.ex.piano)
Upplev gladje att flytta med oss
Nordjouren är specialiserad på flyttjänster och tillhandahållare tillförlitlig hjälp medan du tjänar dina rörliga behov. Vi har ett dedikerat team av professionella som säkerställer att du upplever glädjen att flytta med oss. Vårt huvudfokus är att ge dig en problemfri flyttupplevelse. Oavsett om det är ett lokalt drag eller långväga flytt, använda vi och stressfri skiftupplevelse. Vi hanterar dina känsliga föremål med omsorg. Vi gör alla uppgifter från lastning och lossning till förpackning och packning åt dig.
70,000
ROR SIG
4.5/6
VERY GOOD
+100
MOVING EXPERTS
video-thumb
play-icon
Vara fardigheter och flexibilitet gor att du kanner dig avslappnad
Boka flytthjälp med Nordjouren och lämna dina bekymmer åt sidan. Vi förstår hur svårt det skulle vara att flytta med mycket saker som ska pakas och laddas. Det kanske verkar inte mindre än en upptäckt. Det är precis där vi kommer att betjäna er dedikerade flyttjänster. Med extrem flexibilitet och professionella färdigheter strävar vi efter att möta dina rörliga problem i ett sättlöst sätt. Faktum är att vi gör det enkelt för dig att flytta och bära varje objekt med omsorg. Bortsett från det här är det som glädje till den rörliga processen vår flexibla natur. Flytta nu med oss ​​och känn dig avslappnad varje minut när du använder dina tjänster.
Vanliga frågor
Svaret är ganska enkelt. Vi erbjuder top-of-the-lin flyttningstjänster inom Göteborg som garanterar utmärkta resultat. Du kan förvänta dig säkra flyttjänster hos oss. Våra proffs är utbildade, erfarna, licensierade och bakgrundskontrollerade yrkesverksamma med gott rykte och meriter. Vi följer en ärlig metod för att skydda våra kunders intressen. Du kan njuta av hög prisvärd service när du anställer oss för att uppfylla dina rörliga behov i Göteborg.
Vi levererar nytt förpackningsmaterial för att packa dina varor på ett säkert sätt. Våra utbildade och erfarna packare utför uppgiften att packa alla dina varor på bästa möjliga sätt. När vi fortsätter att förpacka förbereder vi en specificerad inventering för att notera de artiklar som ska flyttas. När packningen är klar laddas varorna till våra avancerade fordon. Vi flyttar artiklarna till din önskade destination med största säkerhet och ansvar. Vi packar upp alla artiklar på ett ansvarsfullt sätt och överlämnar listan över inventering. Allt avfallsmaterial rensas för att göra livet lättare för våra kunder.
Ja; du kan kontakta oss med alla typer av behov. Vi har sakkunskapen för att flytta dina brott på ett säkert sätt. Våra proffs packar dina produkter som kan brytas med specialiserade förpackningsmaterial för att ge det bästa skyddet. Eftersom vi är ett försäkrat företag behöver du inte oroa dig för produktskador eller skador. Dina rättigheter skyddas bäst med den mest fördelaktiga försäkringsskyddet.
Nej; du kan kontakta oss för att tillgodose dina rörliga behov i alla volymer eller skalor. Eftersom vi erbjuder bostäder såväl som kommersiella flytttjänster i Goteborg, behöver du inte oroa dig för antalet artiklar du har. Vi har utrustning och fordon för att utföra alla typer av flyttbehov.
Ja; Vi erbjuder prissättning på förhand för våra Flyttjänster I Göteborg. Vår offert innehåller detaljerad information om pris och tjänster som erbjuds. Denna prissättningsmetod på förhand gör allt öppet. Du behöver inte bry dig om några dolda utgifter när du anställer oss. Du kan hitta vår strategi enkel och enkel. Vårt expertgrupp utvärderar dina behov noggrant innan vi utformar ett helt anpassat paket som uppfyller exakta krav.
Vi erbjuder flexibla betalningslösningar. Du kan välja en lämplig metod baserat på din bekvämlighet. Oavsett om du vill göra kontantbetalningar eller betala via check, kreditkort eller online; vi har täckt dina behov. Alla dina känsliga detaljer hålls konfidentiella och säkra med hjälp av bästa krypteringsteknologi.
Du kan också kontakta oss för tjänster så som husstädning, fönsterputs, trädgårdsarbete, barnpassning, äldreomsorg, återvinning och städning. Alla dessa tjänster erbjuds till oöverkomliga priser med specialister. Du kan förvänta dig de bästa resultaten med våra flytt och städ tjänster inom Göteborg-.
;
group-107

Google Recensioner

Rating  5.0

1 Reviews

google Reviews
new