Kontakt

Äldreomsorg

NordjourenÄldreomsorg

Få en kostnadsfri offert

ansvarsforsakring
utbildad personal
personlig service
kvalitetsgarenti
4.9 av 5

Helhetsorienterad Dödsbo hantering

Värdering av dödsbo

Tack vare ett stort nätverk av samarbetspartners samt ett flertal oberoende sälj- och marknadsföringskanaler så kan vi säkerställa riktigt rättvisa värderingar och höga försäljningspriser om du vill sälja dödsbo.

Tömning, Röjning & Bortforsling

Under många år så har vi hjälpt personer att hantera tömning och bortforsling av dödsbo. avveckla dödsbon, tömma hushåll, magasinera eller säkerställa professionell städning och sanering.

Städning och Färdigställande av hushåll

Vi är noga med att inte lämna några spår efter oss vid en tömning av ett dödsbo.På samma sätt som ni ska slippa lyfta tungt så ska ni även slippa skrubba.

Medkänsla är kärnan i vår våran branch

Vi skänker allt som går att återbruka och medför ett arbete är att bekämpa fattigdom långsiktigt och bidra till en positiv utveckling som kan förändra hela samhällen. .Vi skänker en del av varje intäkt till rädda barnen och skänker allt som går att återbruka till hjälpande organisationer.

Trygga tjanster for tomning, stadning,flytt och uppkop av dodsbon, bohag och hushall

Din dödsboförvaltare1

Vi är redo att hjälpa dig med allt som har att göra med rengöring, flyttning, bortforsling och tömning av dödsbo. Med omfattande erfarenhet av att tömma dödsbo och dess omgivningar kan vi erbjuda snabba och flexibla lösningar för såväl företag som privatpersoner.. Våra kunders förtroende är vår främsta tillgång, och vi ser fram emot att kontakta dig. Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss för ett riktigt bra personligt erbjudande.

Ring och få en kostnadsfri värdering idag - Klicka nedan

031-26 03 97

Helhetsorienterad Dödsbo hantering

Sveriges största dödsboförvaltare

Sale of State

Behöver du sälja dödsbo eller ta hand om hushållsvaran? Känns det som ett stort projekt? Eller har du viktigare saker att fokusera på? Oavsett hur du förhåller dig till allt kräver en korrekt hantering av ett dödsbo eller bostadshus en hög grad av känslighet och känsla av fingertopparna. Men det måste också kombineras med professionalism. Vi har många års erfarenhet av att hantera dödsbo från början till slut.

Så här går det till

  • Du får ett kostnadsfritt hembesök av en uttav våra representanter.
  • Vi värderar erat bohag på plats.
  • Vi gör en tidsuppskattning på jobbet ni vill ha utfört.
  • Vi drar av kostnaden på arbetat som ni vill ha utfört från oss.
  • Ni betalar oss eller så blir det vi som betalar er.
031-26 03 97

Vi tömmer, värderar, köper upp och hjälper er med allt annat som behövs

Det betyder att vi kan ta hand om allt från värdering, rengöring, röjning, överföring och transport till återvinningscentret. Om så önskas kan vi också erbjuda värdering och köp av lös egendom som värdesaker, målningar eller möbler. Eftersom vi också fungerar som mellanhänder mellan dig och alla mäklare, intressenter eller andra inblandade personer, ser vi till att du inte behöver tänka mer än nödvändigt.

Tömmning av dödsbo

Under många år så har vi hjälpt personer att hantera tömning och bortforsling av dödsbo. Detta har gjort att vi har blivit ett populärt alternativ bland personer som på så enkelt sätt som möjligt vill avveckla dödsbon, tömma hushåll, magasinera eller säkerställa professionell städning och sanering. Vill du sälja dösbo? på senare tid har däremot efterfrågan på värderingar och uppköp ökat, vilket har gjort att vi numera i allt större omfattning arbetar med denna sorts tjänster.

Kostnadsfri Värdering

Tack vare ett stort nätverk av samarbetspartners samt ett flertal oberoende sälj- och marknadsföringskanaler så kan vi säkerställa riktigt rättvisa värderingar och höga försäljningspriser om du vill sälja dödsbo. Men vad är det som skiljer oss från övriga företag? Och varför bör man välja oss?

5
Expertmedlemmar

Lyhörda, kompetenta och ett givet val för dödsbohantering

Sveriges främsta fastighetsadministratör

Med åren har vi fått ett allt större förtroende från våra kunder. Anledningen är att vi ser varje enskilt åtagande som viktigt. Vi gör aldrig någon skillnad mellan stora och små kunder, och garanterar alla som kontaktar oss samma nivå av entusiasm, professionalism och noggrannhet.

Tömning och bortforsling Dödsbo

Det är knappast ovanligt att man i samband med hantering av ett dödsbo inser att det helt enkelt är för många saker att ta hand om. Detta gäller inte minst om man hamnar i situationen att man behöver forsla bort ett helt dödsbo. Vi har under många års tid hanterat dödsbon med uteslutande nöjda kunder. Genom att värdesätta effektivitet, pålitlighet och finkänslighet så har vi kommit att bli ett givet val.

Värdering och uppköp av Dödsbo

Vi kan erbjuda professionell och seriös värdering av allt i från värdesaker till möbler, konst och inredningsartiklar. Genom att använda oss av ett stort antal marknadsförings- och återförsäljningskanaler så kan vi ofta säkerställa riktigt förmånliga försäljningspriser. Vissa saker kan vi även erbjuda att köpa på plats. Därför är det alltid förmånligt att samarbeta med oss.

Städ - och flytthjälp

Oavsett om ni behöver städa inför en flytt, eller magasinera en större mängd möbler eller inventarier i dödsbo, så kan vi göra det hela så smidigt som möjligt för er. Detta innebär att ni aldrig behöver oroa er för krånglig mellanlagring, vilket ofta är en trygghet om det handlar om större flyttar eller flytt över långa avstånd.

När ni kontaktar oss så reder vi först ut vilka tjänster ni behöver. Oavsett om ni behöver en helhetslösning eller en enstaka tjänst så ser vi fram emot att ni kontaktar oss. I de flesta fall kan vi redan inledningsvis ge en prisuppskattning. Men vid värdering eller mer omfattande arbeten så behöver vi ibland vara på plats för att få en bättre uppfattning.

När vi väl är på plats kontrollerar vi vad som rent praktiskt behöver göras. Om ni önskar värdering så kan vi nästan alltid uppskatta värdet på plats och diskutera eventuell försäljning. Ofta erbjuder vi avdrag på kostnaden för utfört arbetet, mot att ni överlåter säljbara objekt till oss. Detta är en lösning som de flesta av våra kunder föredrar.

Vi sorterar, packar, städer, magasinerar och organiserar i den utsträckning som ni önskar.

Om det finns saker som vi bedömer som icke-säljbara, och som ni vill ska förverkas, så gör vi allt vi kan för att säkerställa så allt kommer till nytta. Detta innebär att i första hand skänka sakerna till välgörande ändamål. Om detta inte är möjligt så transporterar vi sakerna till närmsta återvinningscentral.

Vi återkopplar till er för att säkerställa så att ni är helt nöjda

Ring och få en kostnadsfri värdering idag - Klicka nedan

031-26 03 97

Några ord från våra nöjda kunder

Det här är vad våra kunder säger om våra tjänster.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Vill du fråga något om oss?

Våra äldreomsorgstjänster i Göteborg står högre när det gäller kvalitet, tillförlitlighet och prisvärdhet. Vi strävar efter att erbjuda den bästa vården för äldre, beroende på var och en fysiskt och psykiskt tillstånd. Våra oerhört erfarna vårdgivare erbjuder också skräddarsydda lösningar för att tillgodose behoven hos ett stort antal kunder. Vi garanterar 100% tillfredsställelse utan att du oroar dig för priset och kvaliteten.
När du kontaktar oss med ditt behov av äldreomsorg i Goteborg, kommer våra experter att göra en detaljerad bedömning av dina familjers behov och omständigheter. Vi analyserar alla aspekter inklusive rörlighet, fysisk miljö, livsförmåga och befintliga fysiska och mentala tillstånd innan vi rekommenderar ett lämpligt paket som uppfyller dina exakta behov. En av våra experter kommer att arbeta kontinuerligt med att ompröva dina utvecklande krav och göra nödvändiga ändringar i den nuvarande planen.
Vi utför ofta bakgrundskontroller av våra anställda för att säkerställa våra kunder bästa säkerhet. Du behöver inte oroa dig för att en person med en kriminell bakgrund ska gå till din förälder när du söker vår expertis. Vår omfattande bakgrundsklarering omfattar granskning av kriminell bakgrund (livscannare och fingeravtryck), dokumentation av tuberkulosgranskning, bilförsäkringsstatus, körkortets status, körrekord och anställning references. We also guarantee optimal säkerhet genom att lägga fram en styv screeningprocess innan du tar upp en vårdgivare till vår organisation.
Vissa osäkerheter och missuppfattningar kan tvinga en person att motstå vård. Tyvärr behöver du inte sitta hemma på grund av dina professionella åtaganden. Om du upplever en sådan situation kan du kontakta oss. Våra äldreomsorgschefer i Goteborg kommer att träffa dina föräldrar och diskutera frågor med din förälder. Våra experter vet hur man hanterar en motståndskraftig föräldervänlig och omsorgsfullt. De övertygar din förälder om hur våra äldreomsorgstjänster i Goteborg kan göra saker roligare, säkrare, stressfria och enklare.
Du kan kontakta oss på många sätt inklusive online, e-post och telefon. När du ringer oss eller skickar ett onlineformulär svarar vi omedelbart för att lära oss mer om dina behov. Vårt kundtjänsteam lyssnar på dina behov och svarar på alla dina frågor i detalj. Eftersom vi erbjuder öppna och ärliga tjänster kan du be om detaljer. Vi bryr oss inte ens om att överlämna några hänvisningar så att du kan kontrollera kvaliteten på våra äldreomsorgs tjänster I Göteborg
Ja; Vi erbjuder snabba lösningar för att tillgodose våra kunders nödbehov. Vårt stödtjänst för äldreomsorg består av ett stort antal vårdgivare, sjuksköterskor och annan vårdpersonal. Vi har arbetskraften för att tillgodose alla typer av äldreomsorg som behövs i Göteborg på ett säkert och tillförlitligt sätt med ett tydligt fokus på överkomliga priser.

andra tillgängliga tjänster:

new