Guide till golvrengöring och favoritutrustning för golvrengöring

Att tvätta golv är en av de mest glädjande hushållsuppgifterna som finns – älskar du inte bara rena, blanka golv? Rätt verktyg och produkter gör det enklare och effektivt att tvätta golv. I det här inlägget delar jag med mig av några tips för att tvätta golv och mina favoritverktyg för golvtvätt.

Om du är ny här kanske du inte vet att hela dagen är golvstädningsdag för Nordjouren-rutinen – det är en dag då vi tvättar golven i våra hem och kontor. KONTROLLERA GOLV varje dag är en daglig uppgift – så vi kontrollerar och sopar eller dammsuger vid behov. Se mer om Nordjourn golvstädning här. Vill du se mina favoriter för dammsugning?

Mina rekommendationer är baserade på min personliga erfarenhet, testning och forskning, läsarrekommendationer, återförsäljare och Amazon-betyg och min egen erfarenhet.

favorit för att tvätta golv

NORDJOURENS GOLVTVÄTTMÅSTE/REKOMMENDATIONSKRITERIER:

  • Hållbar
  • Kompakt och lätt att förvara
  • Lätt att rengöra efter användning – tvättbara (ej engångs) trasor
  • Kan använda min egen lösning att rengöra med (inte nödvändigt, men jag föredrar)
  • Fungerar utan att behöva tvätta om och lämnar golv rena

Jag har sammanställt ett par favoriter i 3 kategorier – det här är golvtvättsmetoder och produkter som jag rekommenderar baserat på ovanstående kriterier. Jag hoppas att det hjälper dig i ditt sökande efter det perfekta golvtvättsystemet!

Leave a Reply