Kontakt

Barnpassning

NordjourenBarnpassning

Få en kostnadsfri offert

ansvarsforsakring
utbildad personal
personlig service
kvalitetsgarenti
4.9 av 5

Värdering och Uppköp av Lösöre

Allt som ni inte önskar behålla i ert dödsbo köper vi av er. Istället för att saker bara kastas, eller att ni får dras med långdragna försäljningsprocesser.

Tömning, Röjning & Bortforsling

Ni behöver inte lyfta en sak i ert dödsbo, våra professionella röjare ser till att allt blir tömt och bortforslat på ett så effektivt sätt som möjligt

Städning och Färdigställande av Bostad

Vi är noga med att inte lämna några spår efter oss vid en tömning av ett dödsbo.På samma sätt som ni ska slippa lyfta tungt så ska ni även slippa skrubba.

Flytt till vårdboende / serviceboende

Vid flytt till vårdboende eller servicehem bistår vi alltid med professionell & säker flytt och flyttstäd, som både är tids- & kostnadseffektiv. Här kan ni även nyttja RUT-Avdraget för personen som flyttar

Trygga tjanster for tomning, stadning,flytt och uppkop av dodsbon, bohag och hushall

Din dödsboförvaltare

Vi är redo att hjälpa dig med allt som har att göra med rengöring, flyttning, bortforsling och tömning av dödsbo. Med omfattande erfarenhet av att tömma dödsbo och dess omgivningar kan vi erbjuda snabba och flexibla lösningar för såväl företag som privatpersoner.. Våra kunders förtroende är vår främsta tillgång, och vi ser fram emot att kontakta dig. Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss för ett riktigt bra personligt erbjudande.

Ring och få en kostnadsfri värdering idag - Klicka nedan

031-26 03 97

Vi tömmer, värderar, köper upp och hjälper er med allt annat som behövs

Det betyder att vi kan ta hand om allt från värdering, rengöring, röjning, överföring och transport till återvinningscentret. Om så önskas kan vi också erbjuda värdering och köp av lös egendom som värdesaker, målningar eller möbler. Eftersom vi också fungerar som mellanhänder mellan dig och alla mäklare, intressenter eller andra inblandade personer, ser vi till att du inte behöver tänka mer än nödvändigt.

Tömmning av dödsbo

Under många år så har vi hjälpt personer att hantera tömning och bortforsling av dödsbo. Detta har gjort att vi har blivit ett populärt alternativ bland personer som på så enkelt sätt som möjligt vill avveckla dödsbon, tömma hushåll, magasinera eller säkerställa professionell städning och sanering. Vill du sälja dösbo? på senare tid har däremot efterfrågan på värderingar och uppköp ökat, vilket har gjort att vi numera i allt större omfattning arbetar med denna sorts tjänster.

Kostnadsfri Värdering

Tack vare ett stort nätverk av samarbetspartners samt ett flertal oberoende sälj- och marknadsföringskanaler så kan vi säkerställa riktigt rättvisa värderingar och höga försäljningspriser om du vill sälja dödsbo. Men vad är det som skiljer oss från övriga företag? Och varför bör man välja oss?

5
Expertmedlemmar

Lyhörda, kompetenta och ett givet val för dödsbohantering

Sveriges främsta fastighetsadministratör

Med åren har vi fått ett allt större förtroende från våra kunder. Anledningen är att vi ser varje enskilt åtagande som viktigt. Vi gör aldrig någon skillnad mellan stora och små kunder, och garanterar alla som kontaktar oss samma nivå av entusiasm, professionalism och noggrannhet.

Tömning och bortforsling Dödsbo

Det är knappast ovanligt att man i samband med hantering av ett dödsbo inser att det helt enkelt är för många saker att ta hand om. Detta gäller inte minst om man hamnar i situationen att man behöver forsla bort ett helt dödsbo. Vi har under många års tid hanterat dödsbon med uteslutande nöjda kunder. Genom att värdesätta effektivitet, pålitlighet och finkänslighet så har vi kommit att bli ett givet val.

Värdering och uppköp av Dödsbo

Vi kan erbjuda professionell och seriös värdering av allt i från värdesaker till möbler, konst och inredningsartiklar. Genom att använda oss av ett stort antal marknadsförings- och återförsäljningskanaler så kan vi ofta säkerställa riktigt förmånliga försäljningspriser. Vissa saker kan vi även erbjuda att köpa på plats. Därför är det alltid förmånligt att samarbeta med oss.

Städ - och flytthjälp

Oavsett om ni behöver städa inför en flytt, eller magasinera en större mängd möbler eller inventarier i dödsbo, så kan vi göra det hela så smidigt som möjligt för er. Detta innebär att ni aldrig behöver oroa er för krånglig mellanlagring, vilket ofta är en trygghet om det handlar om större flyttar eller flytt över långa avstånd.

När ni kontaktar oss så reder vi först ut vilka tjänster ni behöver. Oavsett om ni behöver en helhetslösning eller en enstaka tjänst så ser vi fram emot att ni kontaktar oss. I de flesta fall kan vi redan inledningsvis ge en prisuppskattning. Men vid värdering eller mer omfattande arbeten så behöver vi ibland vara på plats för att få en bättre uppfattning.

När vi väl är på plats kontrollerar vi vad som rent praktiskt behöver göras. Om ni önskar värdering så kan vi nästan alltid uppskatta värdet på plats och diskutera eventuell försäljning. Ofta erbjuder vi avdrag på kostnaden för utfört arbetet, mot att ni överlåter säljbara objekt till oss. Detta är en lösning som de flesta av våra kunder föredrar.

Vi sorterar, packar, städer, magasinerar och organiserar i den utsträckning som ni önskar.

Om det finns saker som vi bedömer som icke-säljbara, och som ni vill ska förverkas, så gör vi allt vi kan för att säkerställa så allt kommer till nytta. Detta innebär att i första hand skänka sakerna till välgörande ändamål. Om detta inte är möjligt så transporterar vi sakerna till närmsta återvinningscentral.

Vi återkopplar till er för att säkerställa så att ni är helt nöjda

Ring och få en kostnadsfri värdering idag - Klicka nedan

Några ord från våra nöjda kunder

Det här är vad våra kunder säger om våra tjänster.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Vill du fråga något om oss?

Om du vill erbjuda den bästa vården för dina barn kan du välja våra tjänster. Som en ansvarsfull och pålitlig tjänsteleverantör för barnomsorg, vi är pålitliga, säkra, prisvärda och innovativa lösningar för dina barn. Förutom att erbjuda vårt bästa vård, fokusera vi på att utveckla ditt ladugårds kreativa färdigheter. När du lämnar dina barn i vårt centrum kan du njuta av stor synesfrid. Vi hämtar eller släpper barn i skolan och ger även hjälp med läxor. Våra barnomsorgspecialister är mycket kunniga, oerhört erfarna, oerhört skickliga och helt disciplinerade. De tar hand om dina barns på ett perfekt sätt.
Ja; vi begränsar inte våra tjänster till att ta hand om dina barn när du är borta. Vår metod för tillvägagångssätt är omfattande. Vi erbjuder ett brett utbud av inlärningsaktiviteter och fokuserar på att utveckla barnets fantasi och kreativitet. Våra skickliga vårdgivare är utbildade och erfarna människor som vet hur de kan hålla barnen intresserade när de utför lärande.
Du kan kontakta oss om ditt barn har några speciella behov. Varje barn är unikt och annorlunda. Barnens förmågor varierar också. Vissa barn behöver viss vård. Vi tillhandahåller en högkvalitativ miljö för barnomsorg, där våra professionella svarar positivt på skillnaderna i barns intressen, smak, preferenser, erfarenheter och förmågor.
Ja; vi är en licensierad leverantör av barnvårdstjänster i Göteborg. Vi har verkat i denna bransch med stor framgång och rykte. Som certifierad, licensierad och pålitlig tjänsteleverantör tar vi perfekt kundbehov. Vårt expertgrupp analyserar varje kunds behov på detaljerat sätt och erbjuder anpassade barnomsorgslösningar. Om du kontaktar oss online skickar vi dig offert som innehåller detaljerad information om det erbjudna priset och tjänsterna. Du kan förvänta dig en transparent och etisk metod för att komma tillväga hos oss.
Du kan förvänta dig ditt barns felfria säkerhet när du väljer oss som din barnpassnins leverantör I Göteborg. Vi lämnar inget att gissa och planera allt systematiskt med hjälp av våra erfarna och dedikerade vårdgivare. Vi tar hand om ditt barn med utmärkt vård, medkänsla och vaksamhet också. Ditt barn kommer alltid att vara säkert hos oss. Våra tjänster görs också tillgängliga till mest konkurrenskraftiga priser.

Andra tillgängliga:

new