Kontakt

Barnpassning

NordjourenBarnpassning

Få en kostnadsfri offert

from 150 after RUT

ansvarsforsakring
utbildad personal
personlig service
kvalitetsgarenti
4.9 av 5

Helhetsorienterad Dödsbo hantering

Värdering och Uppköp av Lösöre

Allt som ni inte önskar behålla i ert dödsbo köper vi av er. Istället för att saker bara kastas, eller att ni får dras med långdragna försäljningsprocesser.

Tömning, Röjning & Bortforsling

Ni behöver inte lyfta en sak i ert dödsbo, våra professionella röjare ser till att allt blir tömt och bortforslat på ett så effektivt sätt som möjligt

Städning och Färdigställande av Bostad

Vi är noga med att inte lämna några spår efter oss vid en tömning av ett dödsbo.På samma sätt som ni ska slippa lyfta tungt så ska ni även slippa skrubba.

Flytt till vårdboende / serviceboende

Vid flytt till vårdboende eller servicehem bistår vi alltid med professionell & säker flytt och flyttstäd, som både är tids- & kostnadseffektiv. Här kan ni även nyttja RUT-Avdraget för personen som flyttar

Trygga tjanster for tomning, stadning,flytt och uppkop av dodsbon, bohag och hushall

Din dödsboförvaltare

Vi är redo att hjälpa dig med allt som har att göra med rengöring, flyttning, bortforsling och tömning av dödsbo. Med omfattande erfarenhet av att tömma dödsbo och dess omgivningar kan vi erbjuda snabba och flexibla lösningar för såväl företag som privatpersoner.. Våra kunders förtroende är vår främsta tillgång, och vi ser fram emot att kontakta dig. Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss för ett riktigt bra personligt erbjudande.

Ring och få en kostnadsfri värdering idag - Klicka nedan

031-26 03 97

Helhetsorienterad Dödsbo hantering

Sveriges största dödsboförvaltare

Sale of State

Behöver du sälja dödsbo eller ta hand om hushållsvaran? Känns det som ett stort projekt? Eller har du viktigare saker att fokusera på? Oavsett hur du förhåller dig till allt kräver en korrekt hantering av ett dödsbo eller bostadshus en hög grad av känslighet och känsla av fingertopparna. Men det måste också kombineras med professionalism. Vi har många års erfarenhet av att hantera dödsbo från början till slut.

Så här går det till

  • Du får ett kostnadsfritt hembesök av en uttav våra representanter.
  • Vi värderar erat bohag på plats.
  • Vi gör en tidsuppskattning på jobbet ni vill ha utfört.
  • Vi drar av kostnaden på arbetat som ni vill ha utfört från oss.
  • Ni betalar oss eller så blir det vi som betalar er.
031-26 03 97

Vi tömmer, värderar, köper upp och hjälper er med allt annat som behövs

Det betyder att vi kan ta hand om allt från värdering, rengöring, röjning, överföring och transport till återvinningscentret. Om så önskas kan vi också erbjuda värdering och köp av lös egendom som värdesaker, målningar eller möbler. Eftersom vi också fungerar som mellanhänder mellan dig och alla mäklare, intressenter eller andra inblandade personer, ser vi till att du inte behöver tänka mer än nödvändigt.

Tömmning av dödsbo

Under många år så har vi hjälpt personer att hantera tömning och bortforsling av dödsbo. Detta har gjort att vi har blivit ett populärt alternativ bland personer som på så enkelt sätt som möjligt vill avveckla dödsbon, tömma hushåll, magasinera eller säkerställa professionell städning och sanering. Vill du sälja dösbo? på senare tid har däremot efterfrågan på värderingar och uppköp ökat, vilket har gjort att vi numera i allt större omfattning arbetar med denna sorts tjänster.

Kostnadsfri Värdering

Tack vare ett stort nätverk av samarbetspartners samt ett flertal oberoende sälj- och marknadsföringskanaler så kan vi säkerställa riktigt rättvisa värderingar och höga försäljningspriser om du vill sälja dödsbo. Men vad är det som skiljer oss från övriga företag? Och varför bör man välja oss?

5
Expertmedlemmar

Lyhörda, kompetenta och ett givet val för dödsbohantering

Sveriges främsta fastighetsadministratör

Med åren har vi fått ett allt större förtroende från våra kunder. Anledningen är att vi ser varje enskilt åtagande som viktigt. Vi gör aldrig någon skillnad mellan stora och små kunder, och garanterar alla som kontaktar oss samma nivå av entusiasm, professionalism och noggrannhet.

Tömning och bortforsling Dödsbo

Det är knappast ovanligt att man i samband med hantering av ett dödsbo inser att det helt enkelt är för många saker att ta hand om. Detta gäller inte minst om man hamnar i situationen att man behöver forsla bort ett helt dödsbo. Vi har under många års tid hanterat dödsbon med uteslutande nöjda kunder. Genom att värdesätta effektivitet, pålitlighet och finkänslighet så har vi kommit att bli ett givet val.

Värdering och uppköp av Dödsbo

Vi kan erbjuda professionell och seriös värdering av allt i från värdesaker till möbler, konst och inredningsartiklar. Genom att använda oss av ett stort antal marknadsförings- och återförsäljningskanaler så kan vi ofta säkerställa riktigt förmånliga försäljningspriser. Vissa saker kan vi även erbjuda att köpa på plats. Därför är det alltid förmånligt att samarbeta med oss.

Städ - och flytthjälp

Oavsett om ni behöver städa inför en flytt, eller magasinera en större mängd möbler eller inventarier i dödsbo, så kan vi göra det hela så smidigt som möjligt för er. Detta innebär att ni aldrig behöver oroa er för krånglig mellanlagring, vilket ofta är en trygghet om det handlar om större flyttar eller flytt över långa avstånd.

När ni kontaktar oss så reder vi först ut vilka tjänster ni behöver. Oavsett om ni behöver en helhetslösning eller en enstaka tjänst så ser vi fram emot att ni kontaktar oss. I de flesta fall kan vi redan inledningsvis ge en prisuppskattning. Men vid värdering eller mer omfattande arbeten så behöver vi ibland vara på plats för att få en bättre uppfattning.

När vi väl är på plats kontrollerar vi vad som rent praktiskt behöver göras. Om ni önskar värdering så kan vi nästan alltid uppskatta värdet på plats och diskutera eventuell försäljning. Ofta erbjuder vi avdrag på kostnaden för utfört arbetet, mot att ni överlåter säljbara objekt till oss. Detta är en lösning som de flesta av våra kunder föredrar.

Vi sorterar, packar, städer, magasinerar och organiserar i den utsträckning som ni önskar.

Om det finns saker som vi bedömer som icke-säljbara, och som ni vill ska förverkas, så gör vi allt vi kan för att säkerställa så allt kommer till nytta. Detta innebär att i första hand skänka sakerna till välgörande ändamål. Om detta inte är möjligt så transporterar vi sakerna till närmsta återvinningscentral.

Vi återkopplar till er för att säkerställa så att ni är helt nöjda

Ring och få en kostnadsfri värdering idag - Klicka nedan

031-26 03 97

Några ord från våra nöjda kunder

Det här är vad våra kunder säger om våra tjänster.

FAQ

Vill du fråga något om oss?

När det gäller att välja barnvakt söker alla föräldrar efter en erfaren barnbarn. Anledningen bakom detta tänket är ganska enkelt. De vill lämna sina barn i händerna på någon som vet hur man tar hand om barn perfekt. Vårt rykte som barnvaktstjänst är oöverträffad. Vi är engagerade i att erbjuda de bästa lösningarna för varje kund. Alla våra barnflickor är mycket erfarna människor med bra resultat. Vår rigorösa screeningprocess accepterar endast erfarna och kunniga yrkesverksamma. Du kan engagera dig i dina egna aktiviteter utan att oroa dig för dina barn när du anställer en av våra barnskötare.
Ja; Vi erbjuder standard såväl som anpassade paket för att uppfylla exakt varje kund. Våra standardpaket finns i årliga, månatliga, två veckors, vecko- och dagliga format. En bekväm kan väljas utifrån dina behov och budget. Om du inte tycker att våra standardpaket är trevliga kan du kontakta oss för att designa ett anpassat paket för att uppfylla dina specifika krav. Våra experter kommer att utvärdera dina behov och komma med en personlig lösning.
Du kan alltid hitta våra betaltjänster mycket flexibla och användarvänliga. Det finns ingen anledning att oroa sig för säkerheten också. Vårt ultimata mål är att säkerställa 100% kundnöjdhet för varje kund. Det är exakt varför vi följer en ärlig metod för tillvägagångssätt. Betalning kan göras på många sätt inklusive kontanter, bankcheck eller elektronisk överföring. Kredit- / betalkortbetalningar accepteras också. Utmärkt säkerhets-id garanterat eftersom vår krypteringsmetod använder den senaste tekniken. Vårt kundtjänsteam kan kontaktas om du känner osäkerhet om någon aspekt som rör betalning.
Naturligtvis kan du förvänta dig en detaljerad offert från oss. Vi inser att kundernas behov varierar. När du närmar dig oss med dina behov analyserar vårt expertteam dina krav på ett djupgående sätt. När vi har fått en klar förståelse skickar vi gratis offert med alla relevanta aspekter. Vår offert är skräddarsydd för att tillgodose dina specifika behov. Du kan förvänta dig en detaljerad uppskattning som innehåller allt du vill veta. Vi tar ut vad vi citerar exakt. Du behöver inte oroa dig för några dolda kostnader hos oss. Dina tvivel kan klargöras med hjälp av vårt kundtjänstteam.
Vårt rykte och trovärdighet står oöverträffad inom området barnvakt. Vi erbjuder några speciella fördelar för våra kunder att få en konkurrensfördel jämfört med konkurrenterna. Alla våra barnflickor är tvåspråkiga eller flerspråkiga yrkesverksamma med stor erfarenhet. De har expertis att hantera alla typer av barn och göra honom / henne bekväm på bästa möjliga sätt. Våra barnskötare är certifierade och försäkrade människor som älskar detta yrke mer än något annat. De fokuserar på att stimulera dina barns kreativitet med aktiva lek- och läraktiviteter. Våra yrkesverksamma hämtar eller släpper också ditt barn i skolan för att göra ditt liv mycket enklare. När det gäller att erbjuda vård av ett sjukt barn kan du hitta våra barnvakter som de bästa i branschen. Du kan förvänta oss många fler fördelar med oss.
Vi är dedikerade till att erbjuda de bästa barnvaktstjänsterna för våra kunder. Men våra priser är de mest prisvärda i branschen. Du kan njuta av en sällsynt blandning av högsta kvalitet, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet när du anställer oss för dina barnvaktbehov.

Andra tillgängliga:

new